TÖBB mint gondolnád

Csapatunk

Fiatal, lelkes, agilis, szakképzett csapat!

Szalonunk

A Ty Cut hair salon & academy vállalkozás vezetője Kormos Zsuzsanna mesterfodrász, szakoktató. A szalon 2011-től folyamatosan működik és bővül. Kezdetben egyszemélyes fodrászatnak indult, de mára több alkalmazottal és tanulóval erősítjük csapatunkat. A vállalkozás jelenleg Szerencs frekventált helyén működik, kényelmes parkolóval és folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal. Arra törekszünk, hogy tisztában legyünk vendégeink változó igényeivel, az aktuális divattrendekkel és a legjobbat hozzuk ki a hajukból. Ezen célok elérése érdekében folyamatosan fejlesztjük kezelési eljárásainkat, termékportfóliónkat. Szalonunk egyedi arculata és hangulata abban is különleges, hogy hűen tükrözi munkahelyünk stílusát. Szerencs városában egyedülállóak vagyunk abban a harmonikus élményben és kiemelkedő színvonalú szolgáltatások egységében, amit magasan képzett szakmai háttérrel nyújtunk vendégeink számára. Szépségszalonunk profilja a fodrászat, egyedülálló praktikumot, minőséget és anyaghasználatot képvisel, ami nagyon népszerű vendégeink körében. Szalonunkban kiválóan képzett fodrászcsapat szolgálja a vendégek szépülését. A tervezésnél mindig a vendég egyénisége áll a középpontban, így mindenki a stílusának, igényeinek megfelelő frizurát kap. A szalonszolgáltatás mellett a tanításra is nagy hangsúlyt fordítunk. A helyi fodrászképző iskolából karoljuk fel a jövő nemzedékét. Lehetőséget biztosítva számukra szakmai karrierjük megalapozott elindításához. Folyamatos, professzionális képzéseken vehetnek részt, mely bővíti eddig megszerzett tudásukat. A cél a folyamatos fejlődés, a szakmai tapasztalatszerzés, kimagasló szolgáltatások a fodrászat területén. Fontos, hogy megfelelő képzésekkel, vállalkozási és szolgáltatási ismeretekkel gyarapodjanak az akadémián tanuló fodrászok. Ezzel is támogatva a megfelelő szakemberek megjelenését a piacon. A szépségszalon gyakorlatorientált, ezt a vendégek szívesen fogadják. Tapasztalva, hogy ez a jövő kulcsa.

„A tudás kincs, de a gyakorlás hozzá a kulcs.”

 

több mint gondolnád

Vendégeink elégedettsége mindenek felett

Csapatunk tagjai folyamatos képzéseken vesznek részt, a legkiválóbb eredmények érdekében!

Réka - Karrier

A Szerencsi szakképző iskolában egy 4 éves fodrász szakiskolát végeztem, melyből 2 év az aktív gyakorlatról szólt. Pályafutásomat Tyetyénél kezdhettem, aki bevezetett a fodrászat szépségeibe, és megtanított arra, hogy a szakmában mindig tovább kell fejlődni. Nagyon örülök, hogy folyamatosan elleshetem a szakma különböző fortélyait és mindezt kamatoztathatom a vendégek irányába. További terveim között szerepel a fodrász mestervizsga, hogy a vendégek számára mindig a legmegfelelőbb frizurát tudjam szolgáltatni.

Erősségeim közé tartoznak a hosszabb hajak, különleges fonatok, hajfestések, frizurák.

Mindig jó élménnyel tölt el mikor a vendég nagy mosollyal, elégedetten áll fel a székből.

Célom további képzésekre járni, folyamatosan fejleszteni magam, és tanulni, hogy még profibb fodrász válhasson belőlem.

Tyetye - Karrier

Kormos Zsuzsanna „TYETYE”.

Sokan kérdezik, hogy honnan származik ez a név. Nos, volt egy időszak az életemben, amikor csak ennyit tudtam mondani: TYETYE 🙂 ! Szóval ennyi a frappáns történet :-).

A TyCut név a nevemből ered, mint azt biztosan kitaláltátok. Helyes ejtése: Tyékát!

A karrierem dióhéjban:

1998-ban végeztem fodrászként Szerencsen. Egyben biztos voltam, ennyi nem elég, ettől több kell! Budapestre vitt az élet a József Attila Színházba, ahol fodrászként tevékenykedtem. Dolgoztam filmforgatásokon, ahol megláttam, hogy megannyi ága is van egy szakmának. Pár évvel később, Szerencsre visszatérésemkor önálló fodrászként dolgoztam számos helyen. 2005-től a fodrász oktatás aktivistája lettem. Sikeres mestervizsgám és Szakoktatói Diplomám (PMMK) megszerzése után mókuskerékbe kerültem. Napközben iskola, délután szalon, hétvégéken fodrász továbbképzések. Ezután letisztult a kép, a minőségi szakemberek képzése lett a célom. Átsegíteni Őket a pálya kezdeti nehézségein. Ami nekem sok évembe telt, Nekik jóval kevesebb idő lesz! Mindemellett folyamatosan szomjazom a tudásra, alkotásra. Tanulok és tanítok!

„A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni.”

Kriszti - Karrier

A fodrász szakma tanulását érettségi után kezdtem 2019 szeptemberében a Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és szakképző iskolában. Decemberben lehetőségem adódott a Ty Cut szalonban megfigyelni a fodrász szakmát. Itt töltöttem a nyári gyakorlatot és az ezt követő tanévben itt lehettem külső gyakorlaton is. Ezalatt az idő alatt nagyon sok mindent tanulhattam Tyetyétől, ami hozzájárult ahhoz, hogy sikeres szakmai vizsgát tehessek. Örülök, hogy általa több szemszögből is láthattam a munkafolyamatokat és hogy már most ennyi mindenben fejlődtem és használhattam a megszerzett tudást.

Itt erősödött bennem a szakma iránti szeretet. Megtapasztaltam az erősségeimet és a gyengeségeimet is. Amik közel állnak hozzám, az a hajfestés, szőkítés, fonás és hajformázás, de minden téren szeretnék még fejlődni és munkám során erre is törekszem. 

Amit kevésbé szeretek az a férfi hajvágás, de idővel ebben is szeretném fejleszteni magam. Célom, hogy minél több képzésen és tanfolyamon vegyek részt és az itt megszerzett tudást használjam a mindennapokban. 

Keress bizalommal!